Nieuws

Geslaagd! Post-hbo en Post-mbo Verkeerskunde

Geslaagd! Studenten van de Post-hbo en de Post-mbo opleiding Verkeerskunde mochten afgelopen vrijdag hun felbegeerde diploma in ontvangst nemen. Felicitaties aan alle deelnemers, ook degenen die niet bij de uitreiking konden zijn. Veel succes en vooral plezier gewenst bij het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk!

In beide opleidingen leren studenten de complete basis van het verkeerskundige vak kennen. Theorie, zelfstudie en praktijkgerichte opdrachten worden afgewisseld. De docenten van de Post-hbo en Post-mbo opleiding werken allen in het verkeerskundige werkveld, hebben gedegen vakkennis en zijn uitstekend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen.

We zijn trots op onze studenten en wensen hen veel plezier met het toepassen van de kennis en vaardigheden in het verkeerskundig werkveld!

De feestelijke uitreiking werd gepresenteerd door Marjolein van de Nadort, tevens één van de vakdocenten van de opleidingen. Ook de andere teamleden van Capacity Building waren van de partij (v.l.n.r.): Eleonora Springer, Zwanet Verhoek, Kim Heerkens en Marjolein van de Nadort.

Wil je meer informatie over het opleidingsaanbod van DTV Consultants? Of een persoonlijk adviesgesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact op.