Wegbeheerders staan voor flinke uitdagingen op het gebied van veilige, slimme en groene mobiliteit.  Tegelijkertijd is er sprake van een uiterst krappe arbeidsmarkt en de noodzaak om nieuwe kennis en vaardigheden in te zetten. Onderbezetting, urgentie en uitdagende (nieuwe) taken zijn het gevolg. Het vraagt om een optimale inzet van persoonlijke vaardigheden en talenten van medewerkers. En juist die komen onder druk vaak in de knel. Coaching op persoonlijke vaardigheden helpt om daar verandering in te brengen.

De waarde van persoonlijke coaching

DTV heeft uitgebreide ervaring met het opleiden van professionals in inhoudelijke kennis en vaardigheden op het gebied van verkeer en mobiliteit. Ook coachen wij professionals op hun persoonlijke vaardigheden. Immers, als inhoudelijke kennis en vaardigheden op orde zijn én beperkende overtuigingen en gedragspatronen zijn omgebogen, dan:

  • Is de transfer van het geleerde naar het werk optimaal;
  • Kan iemand zijn volle potentieel benutten en dit met meer vertrouwen en werkplezier inzetten;
  • Kan iemand dingen die hij/zij belangrijk vindt daadwerkelijk gedaan krijgen.

Meer werkplezier en vertrouwen

Herken jij één van de volgende voorbeelden?

  • Je hebt stapels meldingen van bewoners liggen en ziet door de bomen het bos niet meer;
  • Je vindt het heerlijk om collega’s te helpen, maar je komt daardoor vaak nauwelijks meer aan je eigen werk toe;
  • Jij bent inhoudelijk sterk, maar vind het spannend om jouw mening te geven en te onderbouwen;
  • Je weet wat je wilt veranderen aan jouw gedrag, maar het lukt je niet.

Met persoonlijke coaching en begeleiding zorg je voor meer werkplezier en vertrouwen, en haal je meer uit jezelf.

Wij begeleiden je graag

Standaard bieden wij een serie van zes gesprekken aan. Daarmee kunnen we werken aan jouw concrete vragen én een goede basis leggen om in de toekomst andere vraagstukken met vertrouwen en plezier aan te pakken. Maar ook van één of een paar gesprekken heb je direct profijt. Samen overleggen we hoeveel gesprekken jij wilt en om de hoeveel weken jij de coaching wilt doen. Verlenging van de coaching is mogelijk.

Natalie Veenkamp

Wil je jouw volle potentieel benutten én bouwen aan meer werkplezier en vertrouwen? Neem contact met ons op voor een gratis verkennend gesprek. Ontdek hoe wij je kunnen begeleiden/coachen, online of fysiek.

Neem contact op met Natalie