Elke organisatie of afdeling heeft haar eigen unieke ontwikkelbehoeften. Of er nu vraag is naar verdieping van praktijkkennis en -ervaring, certificering van medewerkers, of investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je graag groeien met een op maat gemaakte cursus of opleiding, gericht op je eigen werkpraktijk.

Werken vanuit doelen en leeropbrengsten

Samen bepalen we de doelstellingen en leeropbrengsten. We luisteren goed naar wat je drijft en welke vragen er leven bij de medewerkers. We ontwerpen een programma en bespreken dat met je. Vervolgens ontwikkelen we de lessen, passend bij de leervragen.

Vandaag geleerd, morgen toegepast

We kunnen putten uit een ruime ervaring met het maken van lesprogramma’s en uit ons ruime lesaanbod. We hebben een groot netwerk van experts die we kunnen inzetten als docent. Zo maken we voor jouw leervraag een cursus op maat. En ook voor onze maatwerktrajecten geldt: vandaag geleerd, morgen toegepast.

Veel gevraagde onderwerpen voor cursussen op maat zijn:

  • Tijdelijke verkeersmaatregelen
  • Wegwijs in Verkeerskunde
  • Uitvoeringsvoorschriften BABW
  • Aansprakelijkheid voor wegbeheerders
  • Diverse onderdelen van de verkeersregeltechniek
Marjolein van de Nadort

We kunnen je helpen bij het verkennen van de opties, of maken graag een offerte voor je. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Marjolein