Smart mobility, iVRI, verkeersveiligheid, wet- en regelgeving, gebiedsontwikkeling, automatisch rijden, publiek-private samenwerking, burgerparticipatie, regelgeving, klimaatdoelstellingen en meer. De uitdagingen en kansen op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit zijn nog nooit zo groot geweest. Het is aan mobiliteitsprofessionals om deze uitdagingen te adresseren en kansen te benutten.

Bij DTV Academy zien we het als onze missie om deze professionals te ondersteunen en te stimuleren in hun groei, ontwikkeling en het versterken van hun kennis en vaardigheden. Zodat zij een rol kunnen spelen in het aanpakken van de mobiliteitsvraagstukken in Nederland.

Opleidingen, cursussen en ontwikkeltrajecten

Met ons uitgebreide aanbod aan opleidingen, cursussen en ontwikkeltrajecten voorzien we professionals van actuele kennis en praktische handvatten om effectief aan de slag te gaan. Ons streven naar continue verbetering en vernieuwing betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe, innovatieve (online) leerinterventies en middelen. Hierdoor kunnen we onze opleidingen blijven aanpassen en verbeteren, zodat ze blijven voldoen aan de veranderende behoeften en eisen van ons dynamische vakgebied.

Blijven leren en ontwikkelen

Bij DTV Academy geloven we in een lerende organisatiecultuur, waarbij we samen met onze cursisten streven naar voortdurende verbetering en groei. We zijn er trots op om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de professionals die het verschil maken in de wereld van mobiliteit en verkeer.

Natalie Veenkamp

Wil je meer weten over onze Visie op Leren, of hoe wij je kunnen helpen in je ontwikkeling? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem contact op met Natalie