DTV Academy: al ruim 25 jaar opleider in Mobiliteit en Verkeerskunde. Toonaangevend in het verzorgen van een groot aanbod cursussen en opleidingen op diverse terreinen. Persoonlijk, praktijkgericht, actueel en altijd op zoek naar nieuwe wegen om ons aanbod te verbeteren.  

Opleiden voor en door het werkveld

Ons cursus- en opleidingsaanbod is volledig afgestemd op de praktijk, zodat cursisten de opgedane kennis direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. Wij behandelen de inhoud, theorieën en concepten altijd aan de hand van praktijkvoorbeelden, waardoor de lesstof helder en toegankelijk is. Interactie staat centraal tijdens contactdagen: er is volop ruimte voor discussie, vragen en reflectie. Door middel van opdrachten brengen we de geleerde stof direct in de praktijk.

Naast onze eigen experts worden ook vele andere deskundigen ingezet als docent. Op die manier halen we kennis bij alle relevante partijen en zorgen we ervoor dat je altijd toegang hebt tot het meest actuele en hoogwaardige programma.

Erkend diploma

De opleidingen van DTV Academy zijn door het werkveld erkend. Voor onze cursussen en opleidingen ontvang je een bewijs van deelname, certificaat of diploma.

DTV Academy: onderdeel van DTV

Sinds maart 2024 is DTV Academy een nieuw label van adviesbureau DTV. Op deze manier kunnen we ons dienstenaanbod in Leren en Opleiden beter overbrengen aan de markt, en het lesaanbod en de communicatie nog beter afstemmen op onze deelnemers en cursisten. Samen vormen we één DTV.

Meer weten over DTV? Ga naar dtv.nl

-

Vandaag geleerd, morgen toegepast

Kim Heerkens

Wil je meer weten over ons lesaanbod? Of bespreek je je persoonlijke wensen of vragen liever in een adviesgesprek? Neem contact op met Kim of één van de andere collega’s.

Neem contact op met Kim