Smart mobility, iVRI, schaalsprong fiets, automatisch rijden, gebiedsontwikkeling, verkeersveiligheid, publiek private samenwerking, burgerparticipatie, regelgeving, klimaatdoelstellingen en meer. De uitdagingen en kansen op gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit zijn nog nooit zo groot geweest. Aan alle professionals in ons vakgebied de taak om dit in goede banen te leiden en ten gelde te maken. Wij zien het als onze taak om deze professionals op te leiden en zich te laten ontwikkelen. Met onze opleidingen, cursussen en ontwikkeltrajecten bieden we actuele kennis, maar bovenal praktische handvatten om aan de slag te gaan.

Bekijk het actuele aanbod

Vandaag geleerd, morgen toegepast

Ons cursus en opleidingsaanbod is ontworpen mét en voor de praktijk. Zo kunt u wat u leert, direct in de dagelijkse praktijk toepassen. Inhoud, theorie en concepten worden altijd toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Tijdens de contactdagen is veel ruimte voor discussie, vragen en reflectie. Via opdrachten voor en tijdens de contactdagen wordt het geleerde toegepast. Waar nodig ook buiten op straat.

Opleiden voor en door het werkveld

DTV Consultants verzorgt al meer dan 20 jaar trainingen, cursussen en opleidingen over verschillende onderwerpen in de verkeerskunde. De combinatie van didactische expertise en vakinhoudelijke kennis maakt ons uniek. We verrijken de kennis en vaardigheden van honderden professionals in ons werkveld.

Naast de inhoudsdeskundigen van DTV Consultants krijgt u veel experts van andere relevante organisaties als docent. Wij halen kennis bij alle relevante partijen in en om het vakgebied en zorgen ervoor dat deze kennis beschikbaar komt. Zo krijgt u altijd het best mogelijke programma

Erkend diploma

De opleidingen van DTV Consultants zijn door het werkveld erkend. Voor onze cursussen en opleidingen ontvangt u een bewijs van deelname, certificaat of diploma.

Standaard cursus tot maatwerk

Wij bieden open cursussen en opleidingen aan, maatwerktrajecten, persoonlijke begeleiding en in-company cursussen. Onder ons cursus en opleidingsaanbod vallen de brede verkeerskunde of specialistische thema’s zoals verkeersveiligheid, fiets, verkeersmanagement en gedrag.

In-company of Maatwerk?

Met meerdere collega’s een cursus of opleiding volgen? Dan kan het interessant zijn om een cursus in-company te organiseren. Of liever iets op maat, helemaal toegespitst op de behoeften van uw organisatie of afdeling? Informeer naar de mogelijkheden. Waar onze standaardoplossingen geen uitkomst bieden, kunnen wij ook maatwerk leveren.