Nieuws

Blijven leren en ontwikkelen: in vele varianten bij DTV Consultants

Het nieuwe jaar staat voor de deur. We blikken graag met je vooruit naar de mogelijkheden om te blijven leren en ontwikkelen. De variatie in het aanbod van DTV Consultants is groot en bied je de kans om in een nieuw vakgebied te duiken of de verdieping op te zoeken in een bekende omgeving.

Wat hebben we te bieden in 2024?

  • De Post-mbo en Post-hbo opleidingen Verkeerskunde. Leer in respectievelijk 12 en 16 opleidingsdagen de complete basis van het verkeerskundige vak kennen. Onze vakdocenten behandelen uiteenlopende onderwerpen uit de praktijk. De editie in januari (Post-hbo) zit vol en de editie in maart (Post-mbo) zit vol, maar in het najaar starten van beide opleidingen nieuwe groepen.
  • Ben jij klaar voor de nieuwe stad? De post-hbo opleiding Verkeersplanologie speelt in op een toenemende vraag naar integrale denkers. Het biedt een stevige portie ‘strategie, ruimte en mobiliteit’. Op 1 maart start een nieuwe groep. Voor Sebastian Myszkiewicz gaf de opleiding het laatste zetje en is hij nu verkeersplanoloog bij gemeente Eindhoven.
  • Verkeersmanagement, verkeerslichten en smart mobility. De ontwikkelingen in deze vakgebieden volgen zich snel op en de vraag naar experts neemt elke dag toe. Ons brede aanbod cursussen op het gebied van verkeerslichten is populair en biedt voor ieder wat wils. Veel cursussen bestaan uit 1 tot 3 lesdagen en na afloop ontvang je een certificaat.
  • Incompany cursussen en trainingen zijn de ideale manier om binnen jouw team of organisatie samen met een onderwerp aan de slag te gaan. De mogelijkheden zijn groot en kunnen desgewenst op maat worden gemaakt.
  • Op dit moment zijn er nog een aantal cursussen en opleidingen in volle gang. Bij de Masterclass Human Factors gaan ze de tweede les aan de slag met de door de cursisten ingebrachte casussen. Volgend jaar staat deze cursus weer opnieuw op de planning.
  • Voor professionals die de het proces van wegontwerp willen leren, is er de post-hbo opleiding Ontwerp Hoofdwegen. Een unieke combinatie van verkeerstechniek, verkeerskunde, Human factors en ongevalsanalyse. In oktober start een nieuwe groep.

Wil je geholpen worden met een persoonlijk opleidingsadvies door één van onze adviseurs of opleidingscoördinatoren? Zij helpen je graag verder! Bel 076-513 6600 of mail.

Neem bijvoorbeeld contact op met: Opleidingscoördinator Zwanet Verhoek (op de foto 2e van links) en Kim Heerkens, (3e van links), Adviseur & docent Marjolein van de Nadort (rechts). Links op de foto: Eleonora Springer, medewerker cursusadministratie.

Team Capacity Building