Nieuws

Introductie van DTV Academy

Sinds maart 2024 is ‘DTV Academy’ een nieuw label van adviesbureau DTV voor het aanbod in Leren en Opleiden. Met de introductie van DTV Academy kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en de herkenbaarheid van de organisatie vergroten. We zien het als een logische stap in de ontwikkeling van DTV, en in het versterken van onze positie binnen het domein Mobiliteit. 

Willem Buijs, directeur van DTV: “De introductie van een eigen label, website en communicatiekanalen voor DTV Academy, doet recht aan onze expertise en specifieke kennis op dit vlak. Bovendien kunnen we ons aanbod nu beter laten aansluiten op de markt, zowel voor de adviesdiensten als het lesaanbod. Het zorgt voor meer herkenbaarheid en duidelijkheid in de communicatie naar cursisten en andere klanten.”

DTV Academy

Het is de missie van DTV Academy om professionals te ondersteunen en te stimuleren in hun groei, ontwikkeling en het versterken van hun kennis en vaardigheden. Zodat zij een rol kunnen spelen in het aanpakken van de mobiliteitsvraagstukken in Nederland. Dit doen we al ruim 25 jaar met een groot aanbod cursussen, opleidingen en maatwerk. Persoonlijk, praktijkgericht, actueel en altijd op zoek naar nieuwe wegen om ons aanbod te verbeteren.

Onderdeel van een groter geheel

De introductie van DTV Academy is onderdeel van een aantal andere wijzigingen binnen onze organisatie en merk. Zo heet DTV Consultants voortaan ‘DTV’ en heeft de huisstijl een opfrisbeurt gekregen, met een vernieuwd logo, kleurgebruik en website. In de komende periode worden de veranderingen verder doorgevoerd in al onze uitingen. Lees het hele bericht hier.

DTV en DTV Academy in 30 seconden:

Willem Buijs

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of wil je meer weten over DTV Academy? Laat het weten!

Neem contact op met Willem