Nieuws

DTV vernieuwt en lanceert ‘DTV Academy’

Per 4 maart heet DTV Consultants, adviesbureau in mobiliteit en verkeer, voortaan ‘DTV’. Het vereenvoudigen van de naam is een logische stap in onze ontwikkeling en markeert het laagdrempelige karakter van de organisatie. Met de naamsverandering introduceren we een bijpassend nieuw logo, huisstijl en website. Per dezelfde datum lanceren wij ook een nieuw label voor ons opleidings- en cursusaanbod: DTV Academy. Samen vormen we één DTV.

Het is de basis van de koers die wij varen en waar wij dagelijks aan werken: ‘Vooruitgang in mobiliteit’. Of het nu om onze adviesdiensten of aanbod in leren en opleiden gaat. Willem Buijs, directeur van DTV: “De afgelopen tijd hebben wij binnen deze koers nieuwe accenten gelegd in onze positionering en uitstraling, waarmee we de positie van DTV in de markt verder willen versterken en meer herkenbaarheid willen creëren.”

Vertrouwd en nieuw

Zo neemt DTV afscheid van ‘Consultants’ in de bedrijfsnaam. Willem Buijs: “Het sluit niet meer aan bij de ambities en sfeer die we willen uitstralen. In de praktijk was het al DTV, wij maken het nu officieel. Om die reden heeft ook onze huisstijl een opfrisbeurt gekregen, met een vernieuwd logo, kleurgebruik en website.” De opfrissing van ons merk wordt de komende periode verder doorgevoerd in al onze uitingen.

Introductie van DTV Academy

Een ander accent is het onderbrengen van het opleidings- en cursusaanbod in DTV Academy. Willem Buijs: “Met de introductie van een eigen label, website en communicatiekanalen, versterken we onze positie als opleider in mobiliteit en verkeer. Het doet recht aan de expertise en specifieke kennis op dit vlak. Bovendien kunnen we ons aanbod nu beter laten aansluiten op de markt, zowel voor de adviesdiensten als het lesaanbod. Het zorgt voor meer herkenbaarheid en duidelijkheid in de communicatie naar cursisten en andere klanten.”

Uitgelegd in 30 seconden:

 

DTV door de jaren heen

In 1987 ziet het ‘Dienstencentrum voor Toerisme en Verkeer’ het levenslicht binnen de toenmalige NHTV (nu de BUas). In 2002 verzelfstandigt DTV Consultants en groeit de organisatie uit tot een adviesbureau met een vaste waarde binnen ons werkveld. Inmiddels heten we ‘DTV’ en werken er zo’n 50 enthousiaste medewerkers. Ons kantoor is gevestigd in Breda.

-
Willem Buijs

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of wil je meer weten over de rebranding? Laat het weten!

Neem contact op met Willem