Certificeringen

DTV heeft certificeringen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. We voelen ons verantwoordelijk voor een goede dienstverlening en het blijven verbeteren van onze processen, producten en diensten. In de volle breedte van onze organisatie en in de projecten die wij uitvoeren.

DTV is gecertificeerd in:

ISO 9001: Kwaliteitsmanagementsysteem

Een ‘papieren tijger’ of verbeteraar van bedrijfsprocessen? Voor ons dat laatste. Het helpt ons om onze processen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen. Het laat zien dat wij onze opdrachtgevers en stakeholders serieus nemen en voldoen aan eisen en verwachtingen.

ISO 27001: Informatieveiligheid

De hoeveelheid data en informatie die wij verwerken is groot. We zien het als onze taak om hier zorgvuldig mee om te gaan. Dit laten wij voortdurend toetsen en brengen dit continu onder de aandacht bij onze medewerkers. Zo waarborgen wij de veiligheid van data & informatie.

ISO 14001: Milieumanagement

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. In onze bedrijfsvoering en via de projecten die wij uitvoeren, besteden we aandacht aan onze milieuprestaties. Het behalen van de ISO 14001 is een bevestiging van onze ambities op dit vlak.

Deze certificeringen zijn afgegeven door DNV, een onafhankelijke en internationaal erkende organisatie op het gebied van kwaliteitsborging.

Voortdurende verbetering, in al onze processen en projecten.

Paul van den Bosch

Wil je meer weten over kwaliteit, veiligheid of milieu binnen DTV?

Neem contact op met Paul