Van data naar beleid: mobiliteitsadvies op maat

Komen mensen met de fiets, de auto of openbaar vervoer naar je locatie? Welke gevolgen heeft dat voor de bereikbaarheid en de C02 -voetafdruk van je organisatie? En welke aanknopingspunten zijn er om een modal shift te realiseren? Wij helpen je goed beleid te maken waarbij je kunt putten uit betrouwbare cijfers en begrijpelijke analyses.

Reisgedrag en kengetallen

DTV geeft je inzicht in het huidige reisgedrag van je doelgroep. Daarbij kijken we naar de feitelijke keuzes die mensen maken, naar hun redenen voor deze keuzes en onderzoeken we wat er nodig is om gedragsverandering te kunnen realiseren. Zowel woon-werk verkeer, dienstreizen (zakelijk verkeer) als reisgedrag van bezoekers en leveranciers kunnen naar wens onderzocht worden. Met enquêtering ter plaatse of via onze online omgeving Mappinion verzamelen we snel betrouwbare en representatieve data.

Aanbevelingen voor mobiliteitsbeleid en maatregelen

Objectieve cijfers verzamelen is één ding, dit vertalen naar goed beleid is wat anders. Onze adviseurs onderwerpen de cijfers aan vervoerkundige en gedragskundige analyse. Je krijgt een rapportage met praktische aanbevelingen voor het opstellen of verbeteren van je mobiliteitsbeleid. Met maatregelen op maat voor jouw organisatie.

Onderwerpen binnen Gedrag
Harmen Krusemeijer

Wil je net als veel andere organisaties weten welke mobiliteit je organisatie veroorzaakt? En hoe je mobiliteit kunt gebruiken voor aantrekkelijke positionering op de arbeidsmarkt en/of verduurzaming van je organisatie? Neem contact met ons op. 

Neem contact op met Harmen