TLCGen-regelingen op maat gemaakt

Niemand houdt ervan om te lang te wachten voor rood licht, vooral niet als het lijkt alsof je wacht op niets. Bij verkeerslichtenregelingen draait alles om effectiviteit en efficiëntie, en bovenal om veiligheid. DTV is ervaren in het ontwerpen van verkeerslichtenregelingen. Je vindt onze regelingen door het hele land: in steden, in dorpen en bij provincies, van het noorden tot het zuiden en van het oosten tot het westen. Deze kennis en ervaring zetten we in bij nieuwe opdrachten. 

Vooruitgang in je verkeerslichtenregeling

Heb je al een functionele specificatie? Dan zetten we die graag om in een regelprogramma. Wil je dat we eerst schouwen, de tekening van een update voorzien, ontruimingstijden of intergroentijden berekenen? Of een doorstromingsberekening uitvoeren met Cocon Online of de functionele specificatie voor je opstellen? Geen probleem, wij regelen het voor je met een turnkey oplossing.

Maatwerk regelingen

Onze verkeerslichtenregelingen variëren van een standaard voertuigafhankelijke regeling (VA-regeling) tot complexe netwerkregelingen. Bij netwerkregelingen kunnen we halfstar koppelen of gebruik maken van pelotondetectie. Wij programmeren in CCOL en maken gebruik van de TLCGen CCOL-generator, waardoor de regelingen gecertificeerd zijn voor iVRI’s.. Ook voor traditionele VRI’s bieden we een programma aan. Onze verkeerslichtenregelingen ondergaan een grondige interne controle door een tweede verkeerskundige voordat ze aan u worden opgeleverd. Hiermee waarborgen we onze kwaliteit.

Een mooi voorbeeld van een dergelijke oplossing is de Fiets Peloton Module. Hiermee krijgen groepen fietsers voorrang bij verkeerslichten met minimale hinder voor gemotoriseerd verkeer.

Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee en stellen een oplossing voor die zowel effectief als efficiënt is.

Fiets Peloton Module

Onderwerpen binnen Verkeerslichten
Sjoert Bakker

Heeft u een VRI die vervangen wordt of heeft u het gevoel dat één van uw VRI’s beter moet kunnen presteren dan nu het geval is? Neem contact met ons op om vrijblijvend even te sparren over of DTV iets voor u kan betekenen.

Neem contact op met Sjoert