Aandacht voor continue verbetering

Wegbeheerders investeren veel tijd en geld in verkeerskundige projecten en de realisatie van verkeerssystemen, zoals verkeerslichten. Maar wat is de impact? En functioneren deze systemen naar behoren? Voldoen ze aan het gewenste beleid? En hoe staat het eigenlijk met de doorstroming op het netwerk? Door monitoring en evaluatie weet je als wegbeheerder hoe de verkeerssystemen en – netwerken functioneren. Dit geeft input om bijvoorbeeld de doorstroming of het beleid te verbeteren en te verantwoorden.

De juiste mix voor elke opdracht

DTV is als onafhankelijk bureau de ideale partner om alle verkeerskundige vraagstukken van overheden te monitoren en evalueren. Onze adviseurs beschikken over uiteenlopende expertises die samen de juiste mix vormen om systemen, projecten en regelingen te evalueren.

Monitoring en evaluatie

Onze ontwikkelaars weten dit te vertalen naar dashboards en tools op maat om gedurende het project structureel de juiste informatie te verzamelen en visualiseren. Of vraag bij een van onze adviseurs naar onze bestaande tools die inzicht geven in jouw netwerk, doorstroming of beleid.

Bewezen tools en methoden die wij inzetten:

Onderwerpen binnen Slimme mobiliteit
Joost Hormann

Wil je de prestaties van je verkeerssystemen verbeteren? Neem contact met ons op voor een deskundige monitoring en evaluatie. Ontdek hoe onze diensten kunnen bijdragen aan een soepelere en efficiëntere doorstroming.

Neem contact op met Joost