Vooruitgang in mobiliteit

In Nederland zijn de mobiliteitsuitdagingen complex. We zijn een klein land, een fietsland en een behoorlijk druk en eigenwijs land. De uitdagingen die dat met zich meebrengt, vragen om vindingrijke oplossingen, een doelgerichte aanpak en een vooruitziende blik.

Bij DTV hebben we oog voor de kansen die ontstaan en zicht op de uitdagingen die we moeten beetpakken. Dankzij 35 jaar ervaring en onze frisse kijk op zaken vinden we samen nieuwe wegen. Zo geven we vorm aan de mobiliteit van morgen.

Missie

Nieuwe wegen vinden voor vooruitgang in mobiliteit, dat is onze missie. We streven ernaar om niet alleen de huidige uitdagingen in ons vakgebied aan te pakken, maar ook nieuwe kansen te creëren en grenzen te verleggen voor duurzame, veilige en inclusieve mobiliteit.

Visie

Vooruitgang is wat ons drijft en wat onze mensen en expertisegebieden met elkaar verbindt. Vooruitgang in het stroomlijnen van de ontelbaar veel bewegingen die we met elkaar maken. En als norm voor onze mobiliteitsadviezen en lesaanbod. Om daarmee een positief effect te hebben op de organisaties waarmee we samenwerken en de nieuwe wegen die ontstaan.