De juiste aanpak voor een passend contract

Op een verantwoorde en duurzame wijze nieuwe verkeersregelinstallaties (VRI’s) en/of onderhoud inkopen? Maar geen idee in hoeveel contracten, met welke looptijd en via welke voorwaarden? DTV helpt graag om de juiste aanpak voor jou te bepalen. Is de aanpak bepaald? Dan stellen we een modern contract voor je op, passend bij de laatste stand van zaken in de sector. 

Expertise in contracten

DTV is dé samenwerkingspartner op het gebied van contracten voor (i)VRI’s. Wij hebben een aanzienlijk deel van dergelijke contracten in Nederland opgesteld, en daarmee een bewezen staat van dienst opgebouwd. Bovendien zijn we nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de meest recente eisen voor zowel de RAW-systematiek als de UAVgc-systematiek.

Breed scala diensten

Onze diepgaande expertise in (i)VRI’s helpt je bij het maken van de juiste keuzes voor zowel de inkoop als het onderhoud ervan. Wij bieden een breed scala diensten aan om je daarbij te helpen:

  • Afwegen van het aantal voor jou benodigde contracten voor (i)VRI’s. Alles via één contract of alles via eigen contracten (en alle smaken daar tussen).
  • Keuze voor een raamovereenkomst of losse overeenkomsten. Of samen met de markt optrekken via een bouwteam.
  • Keuze voor een contracttype en voorwaarden: RAW-systematiek, UAVgc-systematiek, ARVODI, GIBIT, eigen inkoopvoorwaarden of een combinatie (ook wel hybride genoemd).
  • Opstellen van het contract. Dit kan een volledige (i)VRI zijn, maar ook alleen het verkeersregeltoestel en/of de verkeersregelapplicatie. En bijvoorbeeld ook onderhoud (zowel eerstelijns als tweedelijns).
  • Opstellen van bestekstekeningen en/of ontwerptekeningen.
  • Invullen van de aanbestedingsleidraad voor de scope van de opdracht, geschiktheidseisen, prijscriterium en kwaliteitscriteria.
  • Beantwoorden van vragen van potentiële inschrijvers.
  • Individueel beoordelen van plannen van aanpak van inschrijvers en deelnemen aan een beoordelingsteam.
  • Beoordelen van de marktconformiteit van inschrijfprijzen.
Onderwerpen binnen Verkeerslichten
Michiel Coppens

Tijd voor een frisse aanpak en/of een nieuw contract? Neem dan contact op met Michiel Coppens of Wilco Kooijman. Zij helpen je graag om verstandig alles wat je voor je (i)VRI’s nodig hebt in te kopen.

Neem contact op met Michiel