Een belangrijke schakel in de mobiliteitstransitie

Met de juiste inzet is met (intelligente) verkeerslichten een bijdrage te leveren aan een efficiënter, veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem. Maar hoe doe je dat? Welke keuzes moet je maken? En hoe zorg je ervoor dat deze inzet gedurende de levensduur van een verkeersregelinstallatie (VRI) optimaal is en blijft? Dit vraagt om een doordachte aanpak en objectieve blik.  

DTV loopt voorop in Nederland op het gebied van (intelligente) verkeerslichten. Projecten en adviezen waar wij aan werken, lopen uiteen van doorstromings- en vormgevingsstudies, tot realisatie op straat en alle stappen daartussen. Van functioneel beheer tot evaluaties voor kruispunten en netwerken.

Slimme mobiliteitsoplossingen en kennis

Wij geloven in aandacht voor zowel bewezen methoden als nieuwe innovaties. We spelen een actieve rol in de doorontwikkeling en vernieuwing van ons vakgebied. Bijvoorbeeld door onze kennis te delen, tools en software producten te ontwikkelen en samen met (kennis)partners en opdrachtgevers te werken aan slimme mobiliteitsoplossingen.

Wat DTV onderscheidt, is onze onafhankelijke positie binnen het vakgebied. Dit stelt ons in staat om op objectieve wijze advies te geven en oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers.

Experts in verkeersregeltechniek

Onze experts zijn gespecialiseerd in alle aspecten van verkeersregelinstallaties, of het nu gaat om traditionele of intelligente verkeerslichten. We bieden een uitgebreid scala aan diensten om onze opdrachtgevers te ontzorgen en ondersteunen:

  • Beleidsnota’s en beheerplannen
  • Ontwerpen van (i)VRI’s
  • Contracten en aanbestedingen
  • Programmeren verkeerslichtenregelingen
  • Realisatiebegeleiding
  • Functioneel beheer van (i)VRI’s en systemen

-
Onderwerpen binnen Verkeerslichten
Hanneke Welten

Klaar om je (i)VRI’s op de juiste manier in te zetten? Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen in alle facetten van dit proces.

Neem contact op met Hanneke