Vooruitgang in jou

Welkom bij DTV, waar we de toekomst van mobiliteit vormgeven! Wij houden van praktische oplossingen die direct uitvoerbaar zijn. De lat leggen we hoog. Zowel in het werk als in de omgang met elkaar. Het draait bij ons niet alleen om adviezen geven en innovatieve oplossingen, maar ook om een goede werksfeer en samenwerking. Onze kernwaarden vindingrijk, doelgericht en nuchter vormen de basis van ons handelen.

Ons team bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste experts die dagelijks werken aan projecten op het gebied van:

  • Actieve mobiliteit
  • Verkeersveiligheid
  • Gedrag
  • Verkeerslichten
  • Slimme mobiliteit
  • Data & development
  • En onze DTV Academy

We zijn gevestigd op de Triple-O-Campus in Breda.

Ga naar onze vacatures

Wat maakt werken bij DTV leuk?

Dat het inderdaad leuk is, bleek bij het laatste medewerkertevredenheidsonderzoek. Daarin scoren we hoog op algemene tevredenheid en de werkomgeving. Onze cultuur kenmerkt zich door een informele sfeer en een aanstekelijke gedrevenheid. Bij ons vind je geen strakke pakken en formele hiërarchie, maar wel een open omgeving waarin jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd. We hebben een platte organisatiestructuur waarin iedereen de ruimte krijgt om te groeien en ontwikkelen. En waarin je zelf kansen creëert en waarmaakt.

-

Kantoor & DTV Café in één

Ons kantoor is onze werkplek, ontmoetingsplek en café in één. Waar collega’s rustig werken, samenwerken, vergaderen of samenkomen voor informele momenten. Van een praatje aan de bar, gezellige borrels, een potje pingpong tot activiteiten op de campus. Ook zijn er regelmatig kennisbijeenkomsten, inspiratiesessies of trainingen waaraan je kunt deelnemen. Er hangt een positieve sfeer waarin we hard werken combineren met een goede samenwerking en gezelligheid.

-

Wat kun je verwachten van werken bij DTV?

In de ruim 35 jaar van ons bestaan hebben wij een diverse en aansprekende klantenportefeuille opgebouwd. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder grote gemeenten, provincies, regio’s, het rijk en kennisinstellingen. Binnen de organisatie is ruimte voor adviseurs, specialisten, projectleiders en projectcoördinatoren.

-

Persoonlijke ontwikkeling

Zowel binnen als buiten werktijd besteden we aandacht aan vakinhoudelijke ontwikkelingen en inspiratiesessies. Een persoonlijk opleidingsbudget is onderdeel van onze recent vernieuwde arbeidsvoorwaarden. Daarin zijn onder andere ook opgenomen: een thuiswerkvergoeding, aantrekkelijke fietsleaseregeling, eindejaarsuitkering en resultaatdeling. Thuiswerken of op kantoor? Beide is mogelijk en daarin zijn we flexibel.

-
Paul van den Bosch

Wil je ook vooruitgang boeken in mobiliteit en in je carrière? Kom dan eens langs en ontdek zelf waarom werken bij ons meer is dan alleen een baan. Neem contact op met Paul of een van onze andere adviseurs.

Neem contact op met Paul