Even voorstellen: Luuk van Diessen

Luuk van Diessen is sinds kort gestart als Junior adviseur in het team Verkeersarchitectuur van DTV Consultants. Na zijn studie Mobiliteit reisde hij eerst twee maanden door Australië en inmiddels zit hij helemaal op zijn plek. Wij stellen hem graag aan je voor!

Aan de Breda University of Applied Sciences studeerde Luuk Built Environment met als richting Mobiliteit. Daar kwam hij erachter dat zijn interesses vooral uitgaan naar thema’s als fiets en verkeersveiligheid. Luuk: “Bij het team Verkeersarchitectuur doen we projecten op het gebied van verkeersveiligheid en actieve mobiliteit, ik zit dus goed op mijn plek.” In zijn rol als junior adviseur gaat hij zich onder andere bezighouden met cameraobservaties, conflictanalyses en heeft hij een adviserende en ondersteunende rol in diverse projecten.

Verkeersadviesbureau

Waarom heb je voor ons gekozen om te gaan werken? “Tijdens mijn stages ontdekte ik dat een adviesbureau voor mij een juiste type organisatie is om mijn verkeerskundige kennis toe te passen. Daarom voelt DTV Consultants voor mij als het geschikte bedrijf om mijzelf te ontwikkelen als verkeerskundig adviseur. Mijn eerste indrukken zijn positief.”

Plezier in het werk

Verder krijgt Luuk energie van de diversiteit en afwisseling die hij heeft tijdens zijn baan. “Elk mobiliteitsvraagstuk is anders en vraagt dan ook om een andere aanpak en benadering.” Dit is een onderdeel van zijn vakgebied dat hem erg aanspreekt. Hij vult aan: “Het zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Tot slot: “Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s projecten uit te voeren die bijdragen aan een verkeersveiliger en gebruiksvriendelijk mobiliteitssysteem voor iedereen.”

Welkom Luuk, wij zijn benieuwd naar je komende projecten. Ben jij ook benieuwd? Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven.