DTV behaalt ISO 14001 voor milieumanagement

Eind vorig jaar heeft DTV het ISO 14001 certificaat behaald, de internationale norm voor milieumanagement. De norm beschrijft hoe je de milieuprestaties van je organisatie in kaart brengt en kunt verbeteren.

Paul van den Bosch, directeur DTV: “We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het behalen van de ISO 14001 is een goede manier om te laten zien dat wij structureel aandacht besteden aan milieuprestaties binnen onze bedrijfsvoering en via de projecten die wij uitvoeren. Op deze manier kunnen we dat ook beter laten zien. ”

Via onze projecten leveren wij een belangrijke bijdrage aan het milieu. Denk aan het stimuleren van gebruik van OV, het ontwikkelen van mobiliteitsplannen waarin duurzaamheid een grote rol speelt, het stimuleren van fietsen, het opstellen van fiets- en voetgangersbeleid en het fiets- en voetganger vriendelijk ontwerpen.

Daarnaast besteden we aandacht aan onze milieuprestaties in onze werkprocessen en bedrijfsvoering. Zo hebben wij recent onze arbeidsvoorwaarden vernieuwd, waarin wij medewerkers stimuleren en ondersteunen in het maken van duurzame keuzes.

We zijn trots op het behaalde resultaat en de inspanningen van het team om dit te bereiken. Meer informatie over onze certificeringen vind je hier.

Paul van den Bosch

Wil je meer weten over onze certificeringen of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met Paul