Nieuws

Werkomgeving DTV Consultants scoort hoog in medewerkersonderzoek

2022: Het jaar waarin we verhuisden naar een nieuw kantoor. Al vaker in de geschiedenis van DTV Consultants maakten we de overstap naar een nieuwe werkomgeving. Maar niet eerder was de keuze voor locatie, inrichting en gebouw zo goed passend. Dat bleek afgelopen week tijdens de presentatie van de resultaten van het medewerkertevredenheidsonderzoek. Op het thema werkomstandigheden werd met een 8,8 ruim beter gescoord dan de vorige meting in 2019. We zitten ook ruim boven de benchmark van bedrijven in de zakelijke dienstverlening (8,0). Een resultaat waar we trots op zijn.

In augustus maakten we de overstap naar een nieuw kantoor: het Merkhuis, gelegen op de Triple O Campus in Breda. Een plek waar naast werken en ontmoeten, ook de fun factor nadrukkelijk aanwezig is: met een pingpong ruimte, bar/restaurant en gelegen op een campus waar vele evenementen worden georganiseerd. Een kantoor met ruime werkplekken, moderne faciliteiten en verschillende ruimtes om te vergaderen en rustig te werken.

Resultaten MTO

Afgelopen week werden de resultaten van het medewerkertevredenheidsonderzoek gepresenteerd. De resultaten uit het vorige onderzoek in 2019 waren goed en we dachten dat het amper beter kon. Toch wel: de algemene tevredenheid over werken bij DTV Consultants scoort een 8,6. Afgezet tegen een benchmark van 8,1 een heel nette score. De werkomstandigheden scoren een 8,8. Hieronder vallen naast een prettige werkplek op kantoor, ook de kwaliteit van apparatuur/middelen, een prettige thuiswerkplek en gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen op de werkplek. De vorige keer was dit een 7,3. Kortom, een positieve verandering voor onze medewerkers.

Binnenkort delen we een uitgebreider verslag van de resultaten van ons MTO.

Een sfeerimpressie van ons kantoor:

Ditt officemakers

Ons kantoor is ontworpen door Ditt officemakers. We zetten hen aan het werk met de opdracht om ‘out of the box’ te denken en een modern en origineel kantoor te ontwikkelen. Het resultaat mag er zijn. Niet alleen qua looks, maar ook functioneel zijn we erg tevreden met het resultaat.

Wil je meer weten over werken bij DTV Consultants of onze actuele vacatures? Neem hier een kijkje.