Nieuws

DTV Consultants gaat verhuizen

Wie de kerstkaart van DTV Consultants goed had bekeken, had het kunnen zien: er gloort een nieuw pand aan de horizon! Na ongeveer vijf jaar aan Oranjesingel te zijn gehuisvest, is het tijd voor de volgende stap. Per 1 augustus aanstaande nemen we plaats in een fonkelnieuw kantoor aan de Reduitlaan 25D in Breda, op de Triple O Campus in Breda.

Het nieuwe kantoor is gelegen in het ‘Merkhuis’, een nieuw bedrijfsverzamelgebouw op de Triple O Campus. Op dit moment wordt het kantoor volledig naar eigen ontwerp gebouwd en ingericht. Het wordt een plek waar naast werken, ontmoeten centraal staat, in een omgeving die inspirerend is en waar veel te doen is. Kortom een feestelijke mijlpaal in de geschiedenis van DTV Consultants!

Bruisende omgeving

Willem Buijs, directeur van DTV Consultants over de aanstaande verhuizing: “Ondanks dat we ons pand aan de Oranjesingel prachtig vinden, zagen we ook steeds meer de nadelen ervan. Het pand is niet duurzaam en past minder goed bij onze ideale werksituatie. Prettig werken, ontmoeten en samenwerken moet centraal staan in ons nieuwe pand. Wij verwachten dat het Merkhuis de ideale plek is hiervoor, mede door de bruisende omgeving waar het kantoor is gelegen.”

De Triple O Campus is een modern bedrijventerrein aan de rand van het centrum van Breda. Veel technologische, creatieve bedrijven, start-ups, scale- ups en professionals zijn hier gevestigd. Op de campus zijn veel gedeelde faciliteiten en worden vaak evenementen georganiseerd. Er zijn gezamenlijke buiten- en binnenruimten, een grand café en vergaderruimten. Een fantastische nieuwe plek voor DTV Consultants.

Op maat kantoorinrichting

De inrichting is zelf bedacht en ontwikkeld. Het voldoet aan alle moderne eisen qua milieunormering en is van alle gemakken voorzien. Naast moderne werkplekken en vergaderruimten, zijn er belcellen en treinzitjes, een restaurant en een bar. Willem: “Het nieuwe kantoor biedt de mogelijkheid om je werkplek af te stemmen op je werkzaamheden. Of je nu zelfstandig werkt, een overleg hebt of een presentatie wil geven voor een grote groep, het kan allemaal. Hybride werken was voor ons al een gewoonte, met dit kantoor creëren we hopelijk nog meer een fijne ontmoetingsplek voor collega’s.”

Openingsborrel na de zomer

Zodra de zomervakantie voorbij is en we gesetteld zijn in het nieuwe pand, nodigen we onze opdrachtgevers en relaties uit voor een openingsborrel. Wij zullen hier tzt over berichten via onze communicatiekanalen.