DTV Consultants verhuist naar Triple O Campus Breda

DTV Consultants verhuist per 1 augustus naar de Reduitlaan 25D Breda. We vestigen ons in een fonkelnieuw kantoor in het ‘Merkhuis’, een bedrijfsverzamelgebouw op de Triple O Campus. Een plek waar naast werken ontmoeten centraal staat, in een omgeving die inspirerend is en waar veel te doen is. Kortom een feestelijke mijlpaal in de geschiedenis van DTV Consultants!

Willem Buijs, directeur van DTV Consultants over de aanstaande verhuizing: “Ondanks dat we ons pand aan de Oranjesingel prachtig vinden, zagen we ook steeds meer de nadelen ervan. Het pand is niet duurzaam en past minder goed bij onze ideale werksituatie. Prettig werken, ontmoeten en samenwerken moet centraal staan in ons nieuwe pand. Wij verwachten dat het Merkhuis de ideale plek is hiervoor, mede door de bruisende omgeving waar het kantoor is gelegen.”

De Triple O Campus is een modern bedrijventerrein aan de rand van het centrum van Breda. Veel technologische, creatieve bedrijven, start-ups, scale- ups en professionals zijn hier gevestigd. Op de campus zijn veel gedeelde faciliteiten en worden vaak evenementen georganiseerd. Er zijn gezamenlijke buiten- en binnenruimten, een grand café en vergaderruimten. Een fantastische nieuwe plek voor DTV Consultants.

Ons nieuwe adres:

DTV Consultants
Reduitlaan 25D
4814 DC Breda