Nieuws

DTV Consultants groeit

DTV Consultants groeit! In veel van onze teams neemt de hoeveelheid werk sneller toe dan het aantal medewerkers. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe mensen, op verschillende carrièreniveaus. Heb jij affiniteit met verkeer en/of mobiliteit? Wil je bij de beste professionals in dit vakgebied horen en werken voor toonaangevende opdrachtgevers? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met één van onze specialisten.

Werken bij DTV Consultants

Dit jaar bestaat DTV Consultants 35 jaar en verhuizen we naar een nieuw kantoor op de Triple O Campus in Breda. Feestelijke mijlpalen in onze geschiedenis! Inmiddels werken er bijna 50 mensen. Persoonlijk contact, een informele bedrijfscultuur, vrijheid en korte lijnen. Zomaar wat termen die onze organisatie kenmerken. Wat ons verbindt is het werken aan duurzame, veilige en betrouwbare oplossingen in mobiliteit. Dit doen we vanuit verschillende teams met elk een eigen specialisme. We horen bij de top in ons vakgebied en stellen hoge eisen aan onszelf. En we willen verder groeien, daarom zijn we altijd op zoek naar de beste mensen.

Actueel overzicht van vacatures vind je hier.

 

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Wij zijn altijd op zoek naar de goede professionals op elk onderdeel van ons vakgebied. Stuur een open sollicitatie met motivatie en curriculum vitae naar personeel@dtvconsultants.nl. Of bel met één van de teamleiders: Hanneke (Smart Mobility), Hans (Verkeersarchitectuur), Willem (Gedrag), Teije (Capacity Building) en Carl Data & Development.