Even voorstellen: Yvo, Jasmijn en Izy

We verwelkomen drie nieuwe stagiairs in ons team die de komende periode gaan werken aan uiteenlopende onderzoeken en projecten. Izy zit in het laatste jaar van de opleiding Built Environment aan de BUas en studeert af op het onderwerp mobiliteitsarmoede. Jasmijn volgt een meeloopstage als tussenstap naar de master Sustainable Urban Mobility Transitions aan de TU Eindhoven. En tot slot gaat Yvo van Vuuren onderzoek doen naar GIS in combinatie met stadsgeografie. We stellen ze graag aan jullie voor. 

Izy Theunissen (rechts op de foto) volgt de opleiding Built Environment in de richting Mobiliteit aan de Breda University of Applied Sciences en zit in haar laatste jaar. “Mijn afstudeeronderzoek gaat over mobiliteitsarmoede. Dit houdt in dat mensen niet op hun gewenste bestemmingen kunnen komen door een gebrek aan vervoersmogelijkheden in combinatie met economische en sociale factoren. Zo ga ik onderzoeken hoe mobiliteitsarmoede wordt ervaren, door wie en wat mogelijke oplossingen zijn hiervoor. Ik kijk ernaar uit mezelf te verdiepen in dit onderwerp en dit te kunnen doen bij DTV!”

Jasmijn Brouwer is student aan de Technische Universiteit Eindhoven. “Ik ben net klaar met mijn bachelor Psychology and Technology en in september begin ik aan de master Sustainable Urban Mobility Transitions. Deze master is een combinatie van planologie, stedenbouwkunde en innovatiewetenschappen. Omdat ik meer kennis en werkervaring wil opdoen in de tussentijd, heb ik gekozen om een meewerkstage te lopen bij DTV. Bij team Verkeersarchitectuur werk ik mee aan verschillende projecten en kan zo meer leren over de uitdagingen en oplossingen in dit vakgebied. Hopelijk kan ik dat meenemen als ik aan mijn master begin!”

Yvo van Vuuren volgt de master Urban & Economic Geography aan de Universiteit Utrecht en tevens het interdisciplinaire Honours Programma UniCity. “Van kinds af heb ik bovenmatige interesse in atlassen en verkeer. Dat is van de basis- en middelmare school overgegaan op de studie Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Bij DTV ga ik GIS (geografische informatiesysteem) combineren met stadsgeografie. Ik ga onderzoeken welke problemen voetgangers ervaren onderweg, onder andere bij het gebruik van navigatiesystemen. Ik hoop bij DTV mijn opgedane kennis van mijn studie in de praktijk te kunnen brengen.”

We wensen jullie veel succes en plezier de komende tijd!

Benieuwd naar de mogelijkheden om stage te lopen of af te studeren bij DTV?

Bekijk onze vacatures