Nieuws

Even voorstellen: Michel en Brechtje

De afgelopen periode zijn twee nieuwe collega’s gestart bij DTV Consultants. Brechtje Walburgh Schmidt startte in het team Capacity Building als adviseur leren en ontwikkelen. Michel Dirven is begonnen als projectondersteuner in het team Smart Mobility. Ze stellen zich voor.

Brechtje: leren en ontwikkelen

Brechtje Walburgh Schmidt werkt sinds dit jaar in het team Capacity Building als adviseur leren en ontwikkelen. Hiervoor werkte ze als adviseur/trainer op het gebied van sociale technologie, organisatieadvies en online leren.

Internationaal werken

Wat ga je bij DTV Consultants doen? “Binnen het team Capacity Building ben ik onder meer betrokken bij het Europese project CIVITAS ELEVATE, waarvoor we verschillende e-courses aan het ontwikkelen zijn. Die gaan bijvoorbeeld over Sustainable Urban Mobility Planning (SUMP) en hoe cargo bikes, micro-mobility en de inzet van data. Daarnaast spring ik waar nodig bij in de uitvoering van de opleidingen die DTV Consultants aanbiedt. Al met al reuze divers.”

Nieuwe dingen leren

Waar kijk je naar uit in je nieuwe baan? “Hoewel ik ooit de lerarenopleiding aardrijkskunde heb afgerond is de wereld van de verkeerskunde (met alle uitlopers) voor mij vrij onbekend. Gelukkig vind ik het zelf heel leuk om nieuwe dingen te leren, dus ik kijk mijn ogen uit, hou mijn oren open en vraag regelmatig vreemde dingen. Verder vind ik het heel leuk om internationaal te kunnen werken en ben dus heel blij dat ik daar bij DTV Consultants de kans voor krijg.”

Michel: van weginspectie naar verkeerskunde

Michel maakte de overstap vanuit de provincie Noord-Brabant, waar hij de afgelopen jaren als weginspecteur werkte. Hier maakte hij kennis met het vakgebied verkeerskunde en kwam erachter dat hij deze passie verder wil ontwikkelen. “Binnen DTV Consultants krijg ik de kans om me verder te verdiepen en ontwikkelen in het vakgebied. Ondanks dat deze rol nieuw is voor mij, breng ik met name op het gebied van onderhoud kennis vanuit de praktijk mee.”

Binnen- en buitenwerk verkeerslichtenregelingen

Wat houdt je functie in? “Ik ga projecten ondersteunen op het gebied van verkeerslichtenregelingen. In deze functie zit een sterke combinatie tussen binnen- en buitenwerk. Buiten ben ik vooral bezig met de fabrieksafname en afname op straat van verkeersregelinstallaties, binnen is het met name de bestekvorming voor klanten en hen adviseren over de contractenstructuur en -inhoud die het beste bij hen past”.

Klantgericht

Waarom heb je voor DTV Consultants gekozen? “Vanaf de eerste gesprekken kreeg ik een warm Brabants, gemoedelijk gevoel. Eén van de dingen die me aanspreekt, is dat ze medewerkers in hun kracht zetten. Voor mij is dat om zoveel mogelijk de wens van onze klanten te behartigen.”