Nieuws

Even voorstellen: Leen, Job en Michel

DTV Consultants groeit en dat betekent versterking in de teams! Deze drie nieuwe collega’s hebben inmiddels hun eerste periode erop zitten. Zij hebben allemaal hun eigen deskundigheid en sluiten aan bij verschillende teams. Michel van Munster is onze nieuwe grafisch vormgever, Job de Ruiter is onze nieuwe GIS-specialist en Leen Norbart versterkt het team Smart Mobility. Hieronder lees je meer over hun achtergrond en wat zij gaan betekenen voor DTV Consultants.

Geloof het of niet, maar Michel van Munster heeft eigenlijk een andere achtergrond. Namelijk die van Verkeers- en stedenbouwkundige. Hij heeft naast het tekenen van kaarten altijd al affiniteit gehad met vormgeving: “Tijdens mijn werk bij de gemeente Tilburg is mijn accent van tekenen, verschoven naar vormgeving. Hierdoor heb ik een opleiding gevolgd als grafisch vormgever.”

Twee werelden

Bij DTV Consultants komen de twee werelden van mobiliteit en vormgeving samen, een perfecte match dus. Michel vult aan: “Als vormgever met een verkeerskundige achtergrond voel ik mij hier als een vis in het water”.

Hij gaat zich onder andere bezighouden met de opmaak van rapporten, infographics, het ontwerpen van bannermateriaal, pictogrammen en andere visualisaties. Michel: “De bewaking en ontwikkeling van de huisstijl is een continu proces. Samen met collega’s streef ik naar het neerzetten van een sterk en herkenbaar DTV-merk.”

Van Milieukunde naar GIS

Sinds eind vorig jaar is Job de Ruiter aan boord en hij wijst ons de weg binnen GIS. GIS staat voor Geografisch Informatie Systeem, dat is een computerprogramma waarmee relevante informatie in kaart kan worden gebracht. Met zijn frisse blik worden ruimtelijke gegevens verzameld, opgeslagen, gecombineerd, geanalyseerd en gevisualiseerd. Erg waardevol voor onze verschillende projecten!

Job: “Ik ben 24 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Haarlem. Inmiddels woon ik nu al drie jaar in het gezellige Breda. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de studie Milieukunde op Avans Hogeschool. Tijdens mijn studie heb ik mijn interesse voor GIS ontwikkeld. Bij mijn verschillende stages heb ik al veel gewerkt met dit programma. Denk bijvoorbeeld aan: marine onderzoek. Ik hoop deze kennis nu toe te kunnen passen in de verkeerswereld.” In zijn vrije tijd speelt hij veel gitaar en vindt hij het heerlijk om te koken. Verder is hij een echte koffiefanaat.

Topologie, creatief en muzikaal

Tenslotte hebben wij versterking bij het team van Smart Mobility, van Leen Norbart. Zij werkt al sinds 2019 voor DTV Consultants bij het topologie-project, maar sinds kort heeft zij een vast contract getekend. Hoe ben je precies bij ons terecht gekomen? “Ik heb in België Techniek-Wetenschappen gestudeerd. Via DTV Consultants kon ik de Post-mbo opleiding Verkeerskunde volgen. Een kans die ik met beide handen heb aangepakt!”

Leen werkt nu vooral nog op het topologie-project, maar is breder inzetbaar en zal verschillende projecten binnen Team Smart Mobility gaan ondersteunen. Verder is ze een enorm creatief persoon: ze haakt, breit en maakt daarnaast nog muziek. Ze speelt dwarsfluit en piccolo bij twee verschillende orkesten.

Welkom allemaal, wij kijken er erg naar uit om meer van jullie werk te zien! Jij ook? Hou dan onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.