Wij maken van de nul een punt
Scholen binnen het voortgezet onderwijs worden overspoeld met thema’s. Lesaanbod rondom verkeersveiligheid is daar één van. Uiteindelijk bepalen scholen zelf welke thema’s ze aan het aanbod toevoegen. Met onze jarenlange praktijkervaring weten wij hoe we het voortgezet onderwijs kunnen overtuigen om te kiezen voor het thema verkeersveiligheid en het inzetten van verkeerseducatie.
Voortgezet onderwijs
DTV helpt provincies, ROV’s, regio’s en gemeentes met zowel project- als accountmanagement voor het thema verkeerseducatie binnen het voortgezet onderwijs. Afhankelijk van de behoefte vervullen wij de werving, begeleiding, uitrol, evaluatie en de bewaking van de continuïteit van verkeerseducatie op scholen.
Zorg uit handen
Wij kennen als geen ander het ruime aanbod van mogelijkheden voor verkeerseducatie en verkeersvoorlichting. Bovendien hebben we een groot netwerk van (externe) sprekers. Onze projectleiders nemen alle zorgen uit handen. Zo kunnen wij een verkeerseducatieproject opzetten op basis van een vast lesaanbod, gastlessen of voorlichting.
Veel voorkomende thema’s zijn:
- Afleiding in het verkeer
- Appen op de fiets
- Alcohol en drugs in het verkeer
- Jonge bestuurders en meerijders
- Goed verkeersgedrag vs. ongewenst verkeersgedrag
- Verkeersveilige schoolomgeving
Als verkeersveiligheidsexperts kunnen we ook landelijke verkeersveiligheidscampagnes integreren in jouw aanpak.
Wil je meer weten hoe wij kunnen helpen bij verkeerseducatie in het voortgezet onderwijs (VEVO)? Neem vrijblijvend contact op met Lisette de Wildt, één van onze accountmanagers van verkeerseducatie.
Neem contact op met Lisette