Aankondiging Studiedag GIS & verkeer

Dit najaar vindt de allereerste studiedag GIS & verkeer plaats. Tijdens deze boeiende dag leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geografische informatiesystemen (GIS) en verkeer.

Hoe combineer je alle factoren die met verkeersveiligheid te maken hebben in één kaart of verkeersveiligheidsmodel? Hoe breng je verschillend gemodelleerde kaarten van een fietsnetwerk samen tot één samenhangende kaart met alle eigenschappen erin? Waarmee help je wegbeheerders om in kaart te brengen of hun fysieke en digitale infrastructuur compleet en correct zijn voor gebruik door geavanceerde rijhulpsystemen? Allemaal belangrijke vraagstukken die om de ideale combinatie van GIS-skills en verkeerskundige expertise vragen. De uitdagingen die dat met zich meebrengen, komen op deze studiedag aan de orde!

En: mobiliteit heeft per definitie een geografische component: je gaat van A naar B. Hoe kom je daar op de beste of meest verkeersveilige manier? Je ontdekt hoe GIS kan bijdragen aan het verbeteren van de verkeersstromen en de verkeersveiligheid in jouw stad of regio, maar ook hoe eindgebruikers gebruik maken van de informatie.

De Studiedag GIS & verkeer is voor GIS-specialisten met affiniteit voor verkeer en voor verkeerskundigen die verkeer graag op de kaart (laten) zetten!

Oproep: Call for ideas!

Heb jij een specifiek onderwerp dat zeker moet terugkomen op deze dag? Of heb jij informatie waarop alle deelnemers zitten te wachten? Laat het ons weten via Carl Stolz, teamleider Data & Development: c.stolz@dtvconsultants.nl.

Volg onze social media kanalen om het laatste nieuws te zien!